Menu
Your Cart

Krultang

Krultang kopen
Als vrouw wil je er altijd op je best uit zien, maar er zijn van die dagen. dan werkt je haar totaal niet mee! Wat je ook doet, het wil gewoon niet in model blijven zitten. Herkenbaar? Een krultang of stijltang is dan de oplossing. Een krultang is ideaal om je haar te stylen. Zoals voor een feestje, om haar dat niet mee wil werken in het gareel te krijgen, of gewoon voor elke dag! Stijl haar, krullen, een mooie slag in je haar; het kan allemaal. Voor elke haarstijl is er wel een geschikte krultang te krijgen.

Bij de Krultang Specialist weten wij alles van hoe je haar het beste gestyled kan worden. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment krul- en stijltangen van de beste merken, zoals Rowenta, BaByliss, Phillips, Carmen en nog veel meer! Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor een krulborstel en handige krulsets.

Verschillende soorten krultangen
Er zijn verschillende methoden om je haar te modelleren. Zo zijn er krultangen die werken op basis van warme lucht. Erg handig omdat je je haar kunt drogen en stylen in één keer. Daarnaast zijn er stijltangen die stoom produceren, deze laten je haar mooi glanzen. En een straightener is eigenlijk een soort strijkijzer voor je haar om het te ontkrullen. Verder zijn er ionische en keramische krultangen verkrijgbaar. Een keramische laag veroorzaakt een gelijkmatige warmteverspreiding en beschadigt je haar daardoor niet. Een ionische laag voorkomt dat je haar statisch wordt.

Welke krultang is het beste?
Welke krultang voor jou de beste keuze is, hangt natuurlijk af van je voorkeur, maar nog veel meer van je haartype. Heb je bijvoorbeeld erg droog haar, dan kun je beter niet kiezen voor een krultang met luchtstanden, omdat deze het haar nog meer uitdrogen en als je al steil haar hebt, heb je natuurlijk weinig aan een straightener. Let bij de aanschaf ook op de handige opzetstukken en andere kenmerken die de krultang heeft. Zo zijn er krultangen met intrekbare borstelpennen; ideaal voor mensen met een wilde bos haar waar de borstel nog wel eens in vast wil komen zitten.

Om een beetje een idee te krijgen van wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is, kijk je natuurlijk uitgebreid rond op onze site. Vind je het nog steeds lastig? Wij hebben een top 10 krultangen samengesteld waarin de meest populaire krultangen staan, om je het kiezen nog makkelijker te maken. Zo zie je wat andere consumenten het meest gebruiken.

Krultang bestellen; natuurlijk bij de Krultang Specialist!
Wil jij er ook altijd op je best uitzien? Bestel dan snel een krultang bij de Krultang Specialist. Wij zorgen ervoor, dat je de bestelling in 2 à 3 dagen in huis hebt! Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal en bij een bestelling van € 75 of meer nemen wij ook nog eens de bezorgkosten voor onze rekening! Maak jezelf (of iemand anders natuurlijk) blij en plaats nu je order. En je hoeft nooit meer een bad hairday mee te maken!